FancsaliLaciEdzoKicsiFancsali László vagyok. Hét éves korom körül, bő 30 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a futással. Nagybátyám, Fancsali András (becenevén Gyufa, a hetvenes évek kiváló hosszútávfutója, sokszoros válogatott, kétszeres országos bajnok, mai napig csúcstartója a 20 000 m-es és az 1 órás futásnak) látta meg bennem a fogékonyságot az atlétika iránt. Az UTE kötelékében napi edzések és versenyek kezdődtek. Hamar megszerettem a futást, és a mindennapjaim részévé vált. Kifejezetten a közép és hosszútávú futás (1,5 km-től 15 km-ig) érdekelt.

Lételememmé vált a mozgás és hogy ahhoz kapcsolódóan kihívások elé állítsam magam, és tágítsam a határaim. Számtalan, jellemzően 5-21 km-es távú utcai és mezei futóversenyen túl a Balaton-átúszás, Ultrabalaton, Kinizsi 100, Fighters Run, Extrem Man Nagyatád és hasonló versenyeket is eredményesen teljesítettem, és észrevettem magamon mindezek jellem- és személyiségformáló hatását.

A három évtizedes tapasztalatot nemrégiben atlétika edző végzettséggel is kiegészítettem, így a mindennapjaimat máig meghatározó szenvedély hivatássá is lett.

Nem csak meggyőződésem, de sokszoros tapasztalatom is, hogy a fizikai megmérettetések terén sincs lehetetlen, és a teljesítményünk leginkább az ahhoz kapcsolódó hozzáállásunkon és gondolatainkon múlik.

Mert minden fejben dől el!

Személyes tapasztalataimmal, szakmai tudásommal, személyiségem egészével ahhoz szeretnék hozzájárulni, hogy tágíthasd a fizikai és mentális határaidat a Számodra meghatározó cél felé.