Üdvözöllek a honlapomon!

A futás mindenkinek mást jelent. Valakinek a mozgás örömét, valakinek versenyt, célbaérést, a szalaghoz vezető utat, valakinek praktikumot, helyettesítő eszközt a tömegközlekedés helyett vagy éjszakai járat helyett, valakinek zenehallgatást és kikapcsolódást, valakinek meditációt és Önmaga keresését, valaki az egészséget és az optimális testsúlyt keresi vagy csak a hétköznapi rutinból való kiszakadást. Ha elég kitartóak vagyunk, végül mind megtaláljuk a futás örömét.

Hogy hogyan lehet ezt elkezdeni?

Hozzávalók:

  • 1 db elhatározás,
  • 1 pár cipő,
  • és egy kényelmes ruha

Ha már ezek megvannak és van kedved belevágni, de eddig nem kezdted el, mert egyedül nem akartad, vagy halogattad, vagy csak nem láttad értelmét, vagy próbáltad, de nem volt sikerélményed, vagy mindig szúrt az oldalad futás közben, akkor gyere és próbáld ki!

Szívesen segítek a helyes levegővételben, a megfelelő mozgás kialakitásában, célod elérésében, akár utcai futóversenyről, akár egyéni célról legyen szó.

A futás mellett erőnléti feladatokkal es nyújtással is elősegíthetjük a jó FICCSÉGET!! ☺

Csoportos és egyéni órákat is vállalok

Jelentkezni és érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 678 4401-es telefonszámon vagy a kapcsolat fülön tudsz.

MERT FUTNI, BÁRMIKOR ÉS BÁRHOL LEHET

A Futócipő legyen Veletek